Geregistreerd

;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.

Trefwoorden

Deze site

Deze website is nog in ontwikkeling.

In december 2006 is de familie website “Rondel” van start gegaan. De bedoeling was een uitgebreide site met veel informatie en veel inbreng van de familie.
De informatie groeide, vooral door de inbreng van Frans, maar de participatie van de familieleden was minimaal.

In 2008 werd de site in korte tijd een aantal keren achter elkaar “gehackt’, en moest uit de lucht gehaald worden. Bij herstel pogingen bleek dat de bestanden gecompromitteerd waren door een niet-te verwijderen code, waardoor steeds als de site online ging, de hacker binnen enkele uren zijn eigen pagina er weer had staan.. Doordat dit niet tijdig was opgemerkt, bleken ook de backups dezelfde “backdoor’ te bevatten.

Omdat de opzet met Joomla nogal complex is en er niet veel gebruikers actief waren, is nu gekozen voor een eenvoudiger opzet, die wellicht ook wat makkelijker te gebruiken valt. De informatie van de oude site is wel zo goed als mogelijk overgenomen.
Er wordt nog gewerkt aan het regelen van de toegang, zodat niet alle informatie voor buitenstaanders beschikbaar is, maar ook aan
de gebruikersvriendelijkheid.

Heb je ideeën of opmerkingen, zet ze dan alsjeblieft hier neer.

Registratie is dan ook alleen voor familieleden en wordt door de webmaster beheerd.

Neem actief deel, vul je profiel aan, plaats berichten, stuur foto’s, link naar je eigen website, etc.. Het is van en onder ons.

Milly, beheerder

Je moet ingelogd zijn om reactie te kunnen plaatsen.